Τσόγκλης

  • Written by 

Fuck the whole city an everyone in..

Η πιο σωστα....

Fuck the whole country and every one in.

Fuck the whole planet and everyone in.

Θα σας πω μια ιστορία...
Αν δεν βαριέστε να διαβάζετε .....
Για ένα παιδί μου το μεγάλωσαν τα θηρία όταν χάθηκε από τους βιολογικούς γονείς του στην ζούγκλα της μεγαλούπολης, που ενίσχυσε σταδιακά το αθλητικό πνεύμα τις αστυφιλίας...Τον ήρωα μας τον λένε Τσόγλη!
Τσόγλης, το παιδί της αθηναϊκής ζούγκλας!

Ζω σένα μέρος όπου το χόμπι των προυχόντων του χωριού και των φίλαρχων, είναι να κρατάνε τους νομάδες στα στενά όρια του καταυλισμού με την μέθοδο του φόβου.

Έτσι ο Τσόγλης ζει εγκλωβισμένος στην τσιμεντένια ζούγκλα μαζί με άλλα πολλά δίποδα ζώα που κουβαλούν laptop ανεβαίνοντας νωχελικά την Πανεπιστήμιου, φορώντας γραβάτες και σκούρα γυαλιά ηλίου ενώ έχει συννεφιά, ενώ κάτω από το λογότυπο Rayban ανακλάτε η αδιαμφισβήτητη αναλωσιμότητα που τους χαρακτηρίζει για τα λογιστικά βιβλία της μαμάς πολυεθνικής.  Κορίτσια καριέρας...

Συμπέρασμα πρώτο: περάστε έξω βλάχοι!!!

Ο Τσόγλης λατρεύει το καλοκαίρι!
Του αρέσει αφάνταστα να κάνει οφθαλμόλουτρο στης αθηναϊκές πλαζ, χαζεύοντας τα κωλομάγουλα με
τον χαρακτηριστικό φλοιό πορτοκαλιού!
Επιπλέον τον ξετρελαίνει να τσαλαβουτά στα σκατόνερα που ονομάζονται ακριβοσύχναστες πλαζ νοτίων προαστίων...
Έχει άλλη συγκίνηση να βγαίνεις και να κολλά η άσπρη γλίτσα στην πλάτη σου! Ξέρεις, αυτή που όλοι ονομάζουν και καλά πλαγκτόν...

Συμπέρασμα δεύτερο: γυριστέ πίσω ρε βλάχοι!!!

Ο Τσόγλης που λατρεύει την ζεστή...βρέθηκε εγκλωβισμένος στα μακρά τοίχοι το καλοκαίρι,  βλέποντας τα πάντα να καίγονται σε ένα Grand Fire Show που τα άλλα ζώα στην ζούγκλα και στις διπλανές αποφάσισαν να στήσουν.
Και μελαγχόλησε ο Τσόγλης γιατί το πράσινο δέντρο κάτω από το οποίο συνήθιζε να αφοδεύει είχε τώρα γίνει μαύρο. Τίποτα άλλο.
Λίγο αργότερα ο Τσόγλης θα έψαχνε απελπισμένα σωσίβιο κάτω από το κάθισμα του, αφού η αθηναϊκή ζούγκλα θα πλημύριζε από το καταρρακτώδες ψιχάλισμα και τα αναρίθμητα βουλωμένα σκατοφρεάτια, ευθύνη για τα οποία αποκλειστικά φέρει το κράτος της ζούγκλας,  σαμάνος, ο  δυσαρεστημένος θεός Pitsilai της βροχής, ακόμα και το ίδιο το λιοντάρι ο βασιλιάς και το
ανεξήγητο φαινόμενο του θερμοκηπίου μέσα στην ζούγκλα.

Συμπέρασμα τρίτο: α στο διάολο ρε κωλόβλαχοι,  γαμώ το κωλοχώρι σας τσομπαναραίοι!

Η υπερθέρμανση του πλανήτη μας πρήζει, υπό μορφή μόδας, τα αρχίδια καθημερινά από κανάλια και σταθμούς, η λειτουργιά των οποίων βασίζεται αποκλειστικά στην κατανάλωση ενέργειας χιλιάδων Gigawatt και την παραγωγή εξώθερμων αντιδράσεων, ενώ οι ιδιοκτήτες τους κυκλοφορούν
με ΙΧ ιπποδύναμης και κατανάλωσης μηχανών πλοίου.

Ενδιάμεσο συμπέρασμα: α γαμήσου Ελληνική τηλεόραση(όλοι) και οι κωλόβλαχοι που σε έστησαν! (με λεφτά από εξαγωγές φέτας.)

Ο Τσόγλης αγανακτισμένος από την μόδα αυτή και ενώ τα άλλα ζώα τρέχουν να πάρουν δωρεάν οικολογικές λάμπες οικονομίας που μοιράζει ένα κανάλι, αποφασίζει να γαμά πλέον συνειδητά την οικολογία, γιατί δεν αντέχει την υποκρισία και γενικά να παλεύει μονός του και στα πλαίσια αυτά να χέζει σε όσες περισσότερες παράλιες μπορεί. Επίσης ξέρει καλά ότι κάτι παχύδερμα που επιστρέφουν μπουκάλια και τενεκεδάκια αναψυκτικών, ταυτόχρονα προσεύχονται στο θεό και το κάνουν από ίδιο συμφέρον.

Συμπέρασμα: α στο διάολο μωρή πεολιμπισμένη θεούσα!

Ο Τσόγλης αποφασίζει να αποτραβηχτεί   και να χαθεί στο λάγνο κόσμο του κυβερνοχώρου.
Όμως πάνω στο download κατεβαίνει ο διακόπτης παροχής στο οικολογικό εργοστάσιο λιγνίτη και όλη η ζούγκλα μένει με την λάμπα στο χέρι.
Χωρίς φως χωρίς θέρμανση χωρίς ζεστό νερό χωρίς TV χωρίς ράδιο χωρίς internet, ο Τσόγλης νιώθει εγκλωβισμένος.
Όμηρος στην ιδία του την ζούγκλα.
Μήπως με όλες αυτές τις ελλείψεις που θυμίζουν την ζωή στο χωρίο(προ 30ετιας) προσπαθούν να μας σπρώξουν πίσω στα πάτρια βλαχοεδάφη???
Αλλά όχι περνούν μπροστά οι υδατοπτώσεις και...ο Τσόγλης έχει πάλι λάμπα αναμμένη!!  Νερό ακόμα λιγότερο!

Συμπέρασμα:  κωλομαθημένοι βολεψάκιδες απεργοί! Ιδιωτικό για πάντα ρε πούστηδες......κωλόβλαχοι!


Ο Τσόγλης αποφασίζει να πάρει το γρήγορο αυτοκίνητο του(ναι έχουν και τέτοια στις τσιμεντοζουγλες)
και να τραβηχτεί σε βόλτα. Το γρήγορο τουτού του ρουφά γρήγορα την μπεντζίνα και φτάνοντας στον επόμενο καταυλισμό αντιλαμβάνεται ότι όλα τα ζώα που κουβαλάνε στις πλάτες πράγματα, επιτελούν λειτούργημα όπως όλα τα ενεργά μελή μιας κοινωνίας και ασκώντας συνταγματικά  δικαιώματα, απεργούν. Ο Τσόγλης μένει με την αντλία στο χέρι....
Χωρίς φως χωρίς θέρμανση χωρίς ζεστό νερό χωρίς TV χωρίς ράδιο χωρίς internet χωρίς μπεντζίνα χωρίς χωρίς χωρίς χωρίς χωρίς .... χώρια αξιοπρέπεια, ο Τσόγλης νιώθει εγκλωβισμένος.
Όμηρος στην ιδία του την ζούγκλα.

Συμπερασμα:

Fuck the whole city an everyone in.. 

Η πιο σωστα.... 

Fuck the whole country and every one in.

Fuck the whole planet and everyone in


και έχει και συνέχεια....

Rate this item
(1 Vote)
Dereki

Motorcycle: YAMAHA TDM 900

On biker.anywherelse

Website: www.anywherelse.com
More in this category: « Τι κιαν αύριο

back to top